Česky Polski Slovensky

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Články > JAK NA STŘECHU S NÍZKÝM SKLONEM SE ŠINDELI CAMBRIDGE

JAK NA STŘECHU S NÍZKÝM SKLONEM SE ŠINDELI CAMBRIDGE



Šindele IKO Cambridge Xtreme 9,5° jsou novou generací střešní krytiny. Jedná se o laminované dvouvrstvé šindele, které jsou celoplošně samolepivé, mají rychlejší aplikaci, minimální odpad, plastický 3D vzhled a jsou nejodolnější na střeše proti vodě a větru i při nízkých sklonech.

IKO Cambridge Xtreme 9,5° zastřeší střechy již od sklonu 9,5°!

IKO-Cambridge-Xpress-Autumn-brown-53.jpg

Instalace šindelů je velmi jednoduchá a zvládne ji svépomocí i šikovný kutil. Na dřevěnou konstrukci instalujte OSB desky alespoň o tloušťce 22 mm.

  1. Na záklop instalujte okapové plechování.
  2. Na záklop instalujte podkladní pás IKO Armourbase Pro PLUS.
  3. Instalujte závětrné lišty.
  4. Instalujte střešní krytinu IKO Cambridge Xtreme 9,5°.

IKO-Cambridge-Xtreme-95°-rub-a-lic.png

Cambridge střechy mají nádherný jednolitý vzhled, a to zejména proto, že nejsou vidět žádné spoje, nebo hřebíky. 

Každý šindel Cambridge má velký překryv, a tak místo kde se natloukají hřebíky, jsou překryty dalším šindelem. Tím, že se díky asfaltu tyto šindele k sobě dokonale slepí, je zajištěna dokonalá nepropustnost vody. A nehrozí zatékání ani kolem hřebíků. Navíc je střecha chráněná dvojí vrstvou šindelů.

IKO-rez-sindele.png

KRÁSNÁ STŘECHA NA PRVNÍ POHLED

Laminované šindele Cambridge jsou vyráběny v neopakovatelném plastickém tvaru. Působí tak unikátně, esteticky a elegantně na jakékoliv střeše. Vybírat si můžete ze 7 přírodních odstínů. Plastičnost šindele a melírové přírodní barvy dodají každé střeše jedinečný vzhled.

To vše se hodí nejen u nových domů, ale hlavně při rekonstrukcích starších střech, kde všechny tyto vlastnosti schovají případné nerovnosti bednění a nedokonalosti střechy.

iko-cambridge-dual-brown-53-1.jpg

Každý šindel Cambridge má velký překryv, a tak místo kde se natloukají hřebíky, jsou překryty dalším šindelem. Tím, že se díky asfaltu tyto šindele k sobě dokonale slepí, je zajištěna dokonalá nepropustnost vody. A nehrozí zatékání ani kolem hřebíků.  Navíc je střecha chráněná dvojí vrstvou šindelů.

Podívejte se s námi na video odolnosti s IKO Thermo system.

Další skvělou stránkou těchto šindelů je, že pro majitele domů je dostupný široký výběr barev a struktur. Šindele Cambridge se skelnou rohoží dávají domům jedinečný vzhled, připomínající exluzivní břidlice a cedrové střešní materiály.

iko-cambridge-55-riviera-red-970x711.jpgiko-cambridge-55-riviera-red-2-970x645.jpgiko-cambridge-55-riviera-red-7.jpg

IKO si je kvalitou svého šindele nové generace Cambridge Xtreme 9,5° tak jisté, že na něj poskytuje záruku v délce 30 let.

Rozhodli jste se pro střešní krytinu IKO Cambridge ? Kontaktujte naše obchodní zástupce, se vším vám ochotně poradí a zajistí tu nejlepší cenu.